Top 5 comenzi de pe Aliexpress pe care să nu le ratezi în vara 2018

1. Bitcoin placat cu aur

 Moneda fizică Bitcoin placată cu aur

Când moneda virtuală Bitcoin se apropia de 20.000 de dolari am auzit oameni care ar fi dorit să își facă credit în bancă sperând la un profit imens. Nu cred că merita riscul. Dar ca să ai moneda fizică Bitcoin placată cu aur la un pic peste 1 dolar american, cred că merită.

2. Padul aderent pentru bord

 Pad aderent pentru bord
 Vine vara și o sa mergi mai mult cu mașina. Telefonul nu trebuie să stea în buzunar pentru că îți va fi destul de greu să ajungi la el când ai nevoie. Dacă îl pui pe bord, o să fugă în toate direcțiile în curbe. Vei avea nevoie de un pad aderent pentru bord, din material moale, care se comportă ca o ventuză pentru suprafața din plastic a bordului. Telefonul va sta pe el parcă fixat în cuie, indiferent de viraje.

3. Umbrela uriașă pentru întreaga familie

Umbrela uriașă pentru familie
La un metru și douăzeci de centimetri diametru va acoperi mai multe capete odată în mod clar. Aproape că este bună și pentru plajă, să țină umbră. Avantajul pentru umbrela uriașă pentru familie este că atunci când o strângi este destul de mică și o poți căra ușor în drumeții sau la cumpărături.

 4. Încărcătorul solar pliant

Încărcător solar portofel

Scoate în jur de 5 volți și un pic peste un amper (în zilele însorite). Nu vei mai rămâne fără baterie la telefon sau tabletă în vârful muntelui și nu va mai fi nevoie să mergi la vizuina ursului să ii cei să îți dea acces la priza lui de curent. Aproape cât un portofel, încărcătorul solar pliabil îți va da suficient curent pentru telefon aproape oriunde ai nevoie.
5. Becul solar pentru camping
Bec solar portabil
Are 15W putere, aproape că te orbește dacă îți înfigi privirea în el. Ziua se încarcă la razele soarelui și seara vei avea o lumină puternică, numai bună de citit lângă cort. Becul solar are un suport de agățat ca să îl poți fixa chiar și de o creangă.


Comentarii